Vakantiewoning op het sluisplateau Wemeldinge Populair

Verhuurder: Blue Green Holiday | 300 downloads |

6 Personen, Vlakbij het strand, Zeeland

Eigenschappen

Huurprijs vanaf € 270

3 bedrooms
1 bedrooms
persons Max: 6
Ja
Internetaansluiting
Honden welkom

Locatie:

Wemeldinge

Adres:

Sluisplateau

4675 RB Wemeldinge

Verhuurder: Blue Green Holiday

Telefoon: 0630994642

Mobiel:

Beschrijving


website

Op één van de mooiste locaties van Zeeland, direct grenzend aan de fraaie jachthavens, de Oosterschelde (met z'n strandjes) en op loopafstand van het dorp ligt deze fantastische vakantiewoning.

Deze volledig ingerichte woning is een fantastische basis voor een vakantie in Zeeland. De woning is geschikt voor 6 personen + eventueel een baby.

Er zijn drie slaapkamers met op iedere kamer 2 losse box springs. Daarnaast is er een open keuken aanwezig, compleet met vaatwasser, kookplaat, magnetron en oven. De badkamer op de 1e verdieping heeft een inloopdouche, wc en wastafel. Op de begane grond is er ook een toilet aanwezig. In de tuin met terras op het zuiden kun je in het zonnetje genieten.

Omgeving: Het dorp Wemeldinge is voorzien van een breed scala aan winkels. De woning is op loopafstand gelegen van de Oosterschelde het Nationaal Park, waar u optimaal van de Oosterschelde kunt genieten voor o.a. duiken, zwemmen, zeilen en overige watersporten. Wemeldinge ligt centraal voor de fietsroutes, waarvan u met gemak de prachtige ˜Zak van Zuid-Beveland kunt ontdekken.