Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

We hebben poortvanzeeland.nl opgezet omdat uit onze ervaringen is gebleken dat een groot aantal vakantiewoningverhuurders moeite hebben om hun woning vindbaar te maken op internet om huurders voor hun vakantiewoning te vinden.

Hierdoor wijken ze vaak uit naar verhuurportals die bekend zijn en plaatsen daar hun vakantiewoning op.

Het probleem met verhuurportals

Het probleem met verhuurportals en platforms is dat ze in veel gevallen per boeking commissie rekenen, soms tot wel 30% van het verhuurbedrag.

Daarnaast wordt de woningverhuurder vaak verplicht tot het gebruik van hun "boekinginterface", die vaak ook nog eens niet helemaal is toegespitst op de verhuur van een vakantiewoning.

Vaak komt deze interface bijvoorbeeld van een hotelkamer verhuur applicatie, wat totaal niet aansluit bij het verhuren van vakantiewoningen.

Bovendien is het erg lastig om boekingen die bij een derde partij worden gedaan weer in de eigen verhuuradministratie, je moet per slot van rekening ergens de "waarheid bewaren",  te verwerken, zo zijn bijvoorbeeld vaak niet altijd alle gegevens van de huurder voorhanden en houdt de portal belangrijke gegevens, zoals bijvoorbeeld e-mailadressen, achter.

Hierdoor wordt op een efficiente manier met je klant communiceren, en maken van een goede klantendatabase, lastig.

Niet handig en niet erg werkbaar en het geeft een hoop administratieve romslomp..

Wanneer u uw vakantiewoning plaatst op poortvanzeeland.nl kunt u een directe link maken naar uw eigen verhuuradministratie, de huurder boekt dus direct via uw eigen (verhuuradministratie)systeem of aanvraagformulier en niet via een portal.

Hierdoor wordt het beheren van uw verhuuradministratie veel simpeler, effectiever, en eenvoudiger.

Hiermee wordt de kans op dubbele boeking een groot stuk kleiner, omdat de huurder alleen direct via uw eigen systeem kan boeken.

Met poortvanzeeland.nl bent u voor een vast bedrag per jaar per vakantiewoning klaar, is uw vakantiewoning prima vindbaar en hoeft u zich alleen maar te bemoeien met uw eigen verhuursysteem.